Vår städservice

Nedan ser du några exempel på de typer av städhjälp vi kan erbjuda dig.

services_icon1

Trapphusstädning

Representerar du en bostadsrättsförening eller är fastighetsskötare? Behöver du hjälp med att hålla rent i ditt trapphus? I så fall är du varmt välkommen till att vända dig till oss för att få hjälp med det. Vi har arbetat med detta sedan många år tillbaka och kan förse dig med ett skinande rent trapphus där både de boende samt besökare kommer att kunna trivas!

services_icon1

Hemstädning

En annan typ av städservice som vi erbjuder är hemstädning. Vi kan därför ge dig ett rent och fint hem utan att du själv behöver ägna dig åt städning. Det är något som kan vara guld värt för många eftersom städning för de flesta är en tråkig syssla samtidigt som ett stökigt hem inte är bra för måendet!

services_icon1.png

Storstädning

Var det längesedan ditt hem städades? Har det blivit ovanligt stökigt där? Då kan det vara nödvändigt med en riktig storstädning. Även det finns vi här för att hjälpa dig med!

services_icon1

Visningsstädning

Vill du sälja din bostad? Då kommer det förstås behövas en eller flera visningar innan du kan få den såld. Också det är tillfällen då bostaden behöver vara ren och fin, något vi kan se till att den är genom att göra en visningsstädning!