Trapphusstädning för fastigheter i Stockholm

Varför är det viktigt med trapphusstädning?

Det första intrycket man får av en fastighet är dess fasad. Det andra är trapphuset. Det är därför viktigt att man har ett trapphus som är välstädat, rent och fräscht. Det beror inte bara på att besökare ska få ett bra intryck av din fastighet, utan även på att det påverkar de boendes trivsel. Ett stökigt och ostädat trapphus är nämligen något som ingen mår bra av eller trivs i.

Det är bland annat på grund av detta som trapphusstädning är så viktigt som det är. Dock kan det vara ett mycket omfattande arbete, så det är verkligen inte säkert att vare sig du eller de boende har tid eller energi för att utföra en städning av det slaget.

Det är när det gäller precis detta som vi kommer in i bilden. Vi är nämligen experter på denna sorts städning och kan därför sköta din trapphusstädning åt dig. Det innebär att du och de boende dels kan få ett rent och trivsamt trapphus, dels kan lägga er tid och energi på andra saker. Eftersom städning är något som den stora majoriteten av människor tycker är mycket tråkigt är detta något som alla vinner på!

Hur ofta vill du att vi kommer?

Eftersom det rör sig mycket folk i ett trapphus blir det lätt smutsigt där. Det räcker därför inte med att göra exempelvis en trapphusstädning i månaden, utan det behövs fler gånger än så. Vi erbjuder dock regelbunden städning, så vi kan utan några som helst problem komma och städa ditt trapphus hur ofta du än vill att vi gör det. Det kan exempelvis handla om att vi kommer en eller flera gånger i veckan.

Som tidigare nämnt är det helt och hållet upp till dig att avgöra hur ofta du känner att du är i behov av vår service. Skulle det vara så att du efter ett tag märker av vi kommer överdrivet ofta eller för sällan behöver du bara meddela oss om det. Vi kan utan några svårigheter göra ändringar i vårt avtal, detta utan att det tillkommer någon extra kostnad!

Trapphusstädning för bostadshus i Stockholm

Vi är baserade i Tyresö

Vi är en städfirma som är baserad i Tyresö. Självklart är innebörden av det inte den att vi enbart erbjuder våra tjänster till kunder i den här delen av staden, utan vi finns tillgängliga för att hjälpa dig oavsett vilken del av Stockholmsregionen du själv är baserad i. Det inkluderar orter som ligger lite längre från Tyresö. Vi tar oss nämligen utan några som helst problem runt över hela Stockholmsregionen. Du som bor eller verkar här behöver därför inte tveka på att höra av dig till oss om du är intresserad av våra tjänster!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify