Detta är Cardinalis Miljövård AB

Varmt välkommen till oss på Cardinalis Miljövård AB! Vi är en städfirma som har varit verksamma inom städbranschen i Stockholmsområdet sedan 2001. Vi har därför mer än 20 års erfarenhet av branschen. Vi är baserade i Bromma men erbjuder våra tjänster till dig oavsett var i Stockholm med omnejd du bor eller är verksam någonstans.

Erfaren och kunnig personal

Söker du efter en städfirma som kan hjälpa dig med kontorsstädning, trappstädning i din fastighet, och/eller städning av din bostad? Då har du kommit till rätt firma! Vi på Cardinalis Miljövård AB älskar vårt arbete och sköter din städning med entusiasm och omsorg. Vår personal är kompetent, erfaren och väl utrustad för alla typer av städningar. Vare sig det handlar om ett trapphus eller en lägenhet har alla vi på Cardinalis Miljövård AB den kunskap som krävs för att kunna förse dig med bästa möjliga service. Vi har under åren haft ett stort antal nöjda kunder och förser dig mer än gärna med referenser om du så önskar.

Vi använder miljövänliga produkter

Självklart är förstklassig service och nöjda kunder två av de viktigaste sakerna för oss på Cardinalis Miljövård AB. Det är dock inte det enda som spelar roll för oss. Vi är nämligen även en städfirma som värnar om miljön och gör allt vi kan för att kunna erbjuda en så miljövänlig service som möjligt. Just därför använder vi på Cardinalis Miljövård AB oss enbart av miljövänliga produkter. När du anlitar oss kan du därför inte bara räkna med en förstklassig städservice, utan även en miljövänlig sådan. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig med städning!