Trapphusstädning för flerbostadshus i Stockholm

Swedenvik AB

Varmt välkommen vill vi önska dig till oss på Swedenvik AB! Vi är ett företag med mångårig erfarenhet av städbranschen här i Stockholm med omnejd.

Om man jämför oss med många av våra konkurrenter är vi en relativt liten städfirma. Det innebär dock inte att vi inte besitter den kompetens som krävs för att kunna utföra ett förstklassigt arbete, utan vi tar os an alla våra uppdrag på ett proffsigt och noggrant sätt. Det kommer du att märka klart och tydligt om du bestämmer dig för att anlita oss!

En personlig service

Faktum att vi på Swedenvik AB är en städfirma av det mindre slaget betyder att vi kan erbjuda våra kunder en mer personlig service. Vi tar oss helt enkelt tid för dig och lyssnar på dina önskemål samt vad du har att säga. Vi anser också att nöjda kunder är den absolut bästa reklamen vi kan få för vår firma och nöjer oss därför aldrig förrän du som kund också är fullständigt nöjd med det arbete vi utfört.

För att kunna erbjuda en mer personlig service försöker vi även alltid att i största möjliga mån se till så att det är samma lokalvårdare som kommer och städar hos dig. Det gör vi också för att du och de boende ska kunna känna er mer bekväma genom att möta välbekanta ansikten snarare än främlingar i ert trapphus!

Trapphusstädning för er i Stockholm

Vår adress

Vi på Swedenvik AB har Drevkarlsstigen 3 i Sollentuna, Stockholm, som vår adress. Naturligtvis begränsar vi oss inte till att enbart erbjuda våra tjänster till kunder i just Sollentuna, utan vi finns tillgängliga för att hjälpa dig oavsett var i Stockholmsområdet din fastighet ligger. Det enda du som kund behöver göra är att kontakta oss om det är så att du bor eller verkar i regionen och är intresserad av våra tjänster. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify