Vilken typ av städhjälp behöver du?

Vi på Cardinalis Miljövård AB erbjuder flera olika typer av städtjänster. Oavsett vilken typ du är i behov av behöver du därför bara ta kontakt med oss så ska vi se till att du får den hjälp du behöver.

 

img

Storstädning

Det är viktigt med städning på en regelbunden basis så att det inte samlas damm och smuts i din bostad. Ett par gånger om året behövs det dock även en riktig storstädning. Vi utför sådana där vi går på djupet och städar allt.

img

Flyttstädning

Att flytta är en tidskrävande process eftersom det är mycket som behöver ordnas i samband med en flytt. Om du inte har tid eller ork att utöver detta dessutom genomföra en omfattande flyttstädning på egen hand kan du vända dig till oss. Vi genomför din flyttstädning så du kan lämna din bostad efter dig i bästa möjliga skick till den nya ägaren eller hyresgästen.

img

Trapphusstädning

Vi kan hjälpa dig med trapphusstädning oavsett om det rör sig om mindre eller större fastigheter. Vår långa erfarenhet har lärt oss att arbeta i många olika typer av trapphus. Oavsett vilket kan du med vår hjälp se till att få ett spraklande rent sådant.

img

Fönsterputsning

Att putsa fönster kan vara lättare sagt än gjort. Om du dessutom har fönster med dubbelglas, vilket är vanligast idag, kan det kännas som en omöjlig uppgift. Oroa dig dock inte, för du behöver bara vända dig till oss så hjälper vi dig med detta. Vi kan putsa dina fönster och se till att de blir skinande rena.